Overweeg je uit elkaar te gaan, maar ben je nog niet volledig zeker?

Je bent niet voor niets op deze pagina terechtgekomen. Misschien heb je zelf naar informatie gezocht omdat je overweegt te scheiden, of je partner heeft je gevraagd hier te kijken. In beide gevallen, welkom.

Misschien heb je je partner verteld dat je momenteel niet gelukkig bent in de relatie en dat je eraan denkt om te scheiden. Dit moet een zware en heftige tijd voor je zijn. Het is niet iets wat je verwachtte, zeker niet toen je elkaar het ja-woord gaf.

Of de scheiding nu nog niet in gang is gezet, of je hebt die stap al genomen, je kampt duidelijk met twijfels. Deze twijfels gaan vaak over: Wat is het juiste besluit? Wat doe ik mijn gezin aan? Maar als ik voor mijn gezin kies, waar blijf ik dan in dat verhaal? Zal ik spijt krijgen van mijn besluit?

Om een goede beslissing te nemen, nodig ik je uit om Relatie-Evaluatie Begeleiding te overwegen. Hierbij help ik jou verder op weg. Relatie-Evaluatie Begeleiding is ontworpen om duidelijkheid en vertrouwen te scheppen met betrekking tot de toekomst van de relatie en welke stappen je nu moet zetten.

Waarom Relatie-Evaluatie Begeleiding?

Alle traditionele relatietherapiemodellen gaan ervan uit dat beide partners direct bereid zijn te investeren in verbinding en intimiteit. Echter, de persoon met serieuze relatietwijfels is vaak nog niet zover, waardoor deze benadering de relatie juist verder onder druk kan zetten. Omdat geen enkel traditioneel relatietherapiemodel specifiek gericht is op koppels met ernstige relatietwijfels, is Relatie-Evaluatie Begeleiding ontwikkeld om deze koppels niet aan hun lot over te laten.

Relatie-Evaluatie Begeleiding biedt koppels de tools om duidelijkheid te scheppen en vertrouwen te krijgen in hun besluitvormingsproces met betrekking tot de toekomst van de relatie.

Met andere woorden, in Relatie-Evaluatie Begeleiding werken we niet zozeer aan het herstel van de relatie, maar eerst aan het verkrijgen van duidelijkheid en het vertrouwen in welk pad het wordt: de status quo handhaven (niet uit elkaar gaan en niet in therapie), uit elkaar gaan, of in relatietherapie gaan.

Koppels die Relatie-Evaluatie Begeleiding hebben gevolgd, ervaren vaak meer rust en zelfvertrouwen in de volgende stappen van hun relatie. Ze hebben onderzocht of het al dan niet beter is om te scheiden of om nog een laatste poging te ondernemen de relatie te verbeteren.

Speelt de vraag 'wel of niet uit elkaar gaan' nog steeds in jouw hoofd?

Ik nodig je uit om Relatie-Evaluatie te overwegen. Het resultaat kan een realistisch plan zijn, of dat nu betekent werken aan de relatie of doorgaan met de scheiding. Het belangrijkste is dat je na Relatie-Evaluatie Begeleiding een weloverwogen beslissing neemt, waardoor de kans op latere spijt aanzienlijk wordt verminderd.

 

Dit biedt Relatie-Evaluatie Begeleiding jou:

– Meer duidelijkheid en het vertrouwen in je besluiten met betrekking tot de toekomst van je relatie.
– Je maakt een plan van aanpak, indien jullie besluiten om aan de relatie te werken.
– Meer begrip over wat er in de relatie gebeurd is en welk aandeel beide partners erin hadden.
– Individuele tijd is intensief maar wordt vaak goed ontvangen; zelfs een persoon die aan de relatie twijfelt, haalt veel waarde uit het eerste gesprek en wil terugkomen voor een tweede of derde sessie.
– Als jullie besluiten uit elkaar te gaan, biedt de verkregen kennis inzichten die kunnen helpen om betere co-ouders te zijn, mochten jullie kinderen hebben.
– Relatietherapie kan voor koppels met serieuze relatietwijfels verloren tijd en geld zijn. Relatie-Evaluatie Begeleiding helpt jullie snel te ontdekken of jullie tijdens therapie resultaten zullen behalen of niet. Deze benadering heeft bewezen tijd en energie te besparen voor koppels met relatietwijfels, en tegelijkertijd de emotionele last te verminderen die ontstaat door onzekerheid en onbeantwoorde vragen binnen de relatie. 

Over Relatie-Evaluatie Begeleiding

Speelt bij jou de vraag: wel of niet uit elkaar gaan? 

Deze quiz zal je helpen je te oriënteren

Een besluit om te scheiden of niet is een ingrijpend proces dat met veel verwarring en verdriet gepaard gaat. Maar het heeft ook kolossale consequenties. Daarom wil ik je uitnodigen om vaart te minderen…. omdat dit besluit geen haast vereist.

Ontvang

Contact

06-44494507
[email protected]
Contactpagina

Instagram
Facebook
Pinterest
YouTube

Juridische informatie

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.