Heeft je partner gesproken over een mogelijke scheiding?

Neigt je partner naar een scheiding, terwijl jij juist de intentie hebt om de relatie te herstellen?

Welkom! Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je partner heeft aangegeven te twijfelen aan de relatie, mogelijk zelfs al stappen heeft gezet richting een scheiding. Sinds dit nieuws je heeft bereikt, kunnen verschillende emoties zoals woede, ontkenning, angst en verdriet door je heen gaan. Mogelijk ben je nu actief bezig om je partner van gedachten te laten veranderen, of juist afstand te nemen in de hoop op een betere uitkomst.

Het moet een uiterst moeilijke periode voor je zijn.

Voor koppels die serieuze twijfels ervaren, is Relatie-Evaluatie Begeleiding ontwikkeld. Deze aanpak helpt koppels om verder te gaan na een turbulente fase. Relatie-Evaluatie Begeleiding is specifiek ontworpen voor situaties waarin één partner sterk overweegt te scheiden terwijl de ander nog niet bereid is om de handdoek in de ring te gooien.

Je verlangen om de relatie te herstellen wordt serieus genomen, en je wordt ondersteund om het beste van jezelf te geven om de relatie een nieuwe kans te geven. Hoewel je je partner niet kunt veranderen of van gedachten kunt doen veranderen, kun je hem of haar wel uitnodigen om deel te nemen aan Relatie-Evaluatie Begeleiding. Het evaluatieproces is niet bedoeld om onmiddellijk de relatie te herstellen, maar om eerst te onderzoeken of de huidige uitdagingen kunnen worden overwonnen. Als dat het geval is, kunnen jullie samen beslissen om aan herstel te werken.

Deze pagina beschrijft Relatie-Evaluatie Begeleiding voor je partner. Lees deze zelf door en nodig je partner uit om dit ook te doen.

Over Relatie-Evaluatie Begeleiding

Heeft je partner een scheiding ter sprake gebracht?


 Heeft je partner een scheiding ter sprake gebracht, maar wil jij de relatie herstellen? Beluister deze gratis podcast en leer een eenvoudige eerste stap die je relatie in deze moeilijke tijden de beste kansen kan geven.

Ontvang

Contact

06-44494507
[email protected]
Contactpagina

Instagram
Facebook
Pinterest
YouTube

Juridische informatie

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.