SPOEDADVIES & -COACHING

RELATIECRISIS MANAGEMENT

Heeft je partner een scheiding ter sprake gebracht?
Beluister deze gratis podcast en leer een eenvoudige eerste stap die je relatie in deze moeilijke tijden de beste kansen kan geven.

Ontvang

Contact


Voor het stellen van vragen, het plannen van afspraken, of het gebruik maken van een gratis oriƫnterende telefonische sessie, kun je contact opnemen via 06 - 444 94 507.

Tijdens het eerste gesprek, waarin jullie de situatie kunnen voorleggen, ontvangen jullie een plan van aanpak dat kan helpen bij het oplossen van het probleem.

Als we na dit eerste gesprek samen het gevoel hebben dat we met elkaar kunnen werken, dan stel ik met jullie de vervolgstappen op.

Sessies zijn ook online mogelijk.

Welke stappen kunnen je in deze crisis helpen?

Hier zijn er een paar suggesties:

Het accepteren van een relatiecrisis als een periode van intense emoties stelt ons in staat om een innerlijke rust te vinden. Angst, radeloosheid, paniekaanvallen, gevoelens van schuld of zelfs verwarring zijn vaak aanwezig in dergelijke situaties. Deze emoties weerspiegelen een versie van het 'vluchten of vechten'-instinct binnen relaties, waarbij het zenuwstelsel de crisis ervaart als een bedreiging voor het voortbestaan.

Een persoon kan zich volledig toewijden aan hetĀ herstellen van de relatie, alles inzetten om de partner te behouden. Toch is het in de praktijk niet altijd eenvoudig, omdat beide partners in deze fase van de relatie vaak met tegenstrijdige doelen worstelen en als het ware met elkaar concurreren: overwegen uit elkaar te gaan versus de relatie behouden.

Deze ervaringen zijn allemaal normaal tijdens een dieptepunt in een relatie.


Heeft je partner een scheiding ter sprake gebracht?


Overweegt je partner een scheiding, maar wil jij de relatie herstellen?Ā Beluister deze gratis podcast en leer een eenvoudige eerste stap die je relatie in deze moeilijke tijden de beste kansen kan geven.

Ontvang

Locatie

Het bedrijf is gevestigd in Woudrichem NB.
Locatie & Contactinformatie

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.